• 1
  • 2

Σύνδεση χρήστη

Αγαπητοί συνάδελφοι
Ανάμεσα στο περιεχόμενο της ιστοσελίδας, υπάρχουν και θέματα ενημέρωσης αποκλειστικά για τα μέλη της ΑΝΕΑΕΔ, όπως για παράδειγμα τα ΠΡΑΚΤΙΚΑ των ΔΣ, προσφορές κλπ. Η είσοδος σε αυτό το χώρο καθώς και η εμφάνιση του περιεχομένου του, επιτρέπεται μόνο σε όσους είναι συνδεδεμένοι στην ιστοσελίδα ως χρήστες.

Για λόγους ασφαλείας, η εγγραφή χρηστών δεν είναι πλεόν αυτοματοποιημένη.

Για να γίνει η εγγραφή, απαιτείται,
η αποστολή ενός μηνύματος e-mail στην ηλεκτρονική διεύθυνση της ένωσης (Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.), εκφράζοντας την επιθυμία εγγραφής ως χρήστης στην ιστοσελίδα, με τα απαραίτητα παρακάτω στοιχεία.

α) Ομοματεπώνυμο
β) Την ηλεκτρονική διεύθυνση (e-mail) που δηλώσατε κατά την εγγραφή ως μέλος της ένωσης
γ) Ημερομηνία εγγραφής στην ένωση (αναγράφεται στην ταυτότητα)
δ) Αριθμός μητρώου (αναγράφεται στην ταυτότητα)

Σε περίπτωση που έχετε απωλέσει την ταυτότητα και δεν θυμάστε τα αναγραφόμενα σε αυτή στοιχεία,
ή που δηλώσετε διαφορετική ηλεκτρονική διεύθυνση από την αρχική σας, η εγγραφή σας θα είναι εφικτή, αφού πρώτα καταστεί δυνατή η ταυτοπροσωπία.

Σε κάθε περίπτωση, μετά την επιβεβαίωση των στοιχείων θα σας αποσταλλεί ένα e-mail με, το Όνομα χρήστη (username) και έναν κωδικό (password), τον οποίο στην συνέχεια μπορείτε να τον αλλάξετε.

Προκειμένου λοιπόν τα μέλη μας να έχουν πρόσβαση στην αποκλιεστική ενημέρωση, παρακαλούμε να προχωρήσουν στην διαδικασία εγγραφής ως χρήστες της ιστοσελίδας.