• 1
  • 2
Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2015 00:00

ΧΑΙΡΕΤΙΣΜΟΣ ΠΡΟΕΔΡΟΥ ΑΝΕΑΕΔ ΣΤΗ ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ ΑΠΟΣΤΡΑΤΩΝ 20-11-2015

roidis2015

Ο χαιρετισμός που απεύθυνε στην χθεσινή συγκέντρωση διαμαρτυρίας ο πρόεδρος του ΔΣ της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ


Σημ. Είναι ο πρώτος που απευθύνεται από πρόεδρο ή μέλος του ΔΣ της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ σε κοινή συγκέντρωση φορέων ΝΠΔΔ και ΝΠΙΔ.

Συνάδελφοι
Σήμερα εδώ δεν υπάρχει το  εμείς, εσείς, αυτοί, οι άλλοι. Σήμερα υπάρχει μόνο το εμείς, γιατί σήμερα εδώ είμαστε όλοι μαζί  ενωμένοι, μια γροθιά, αιχμή του δόρατος των αγωνιστικών διεκδικητικών προσπαθειών.

Συνάδελφοι
Η περαιτέρω υποβάθμιση τόσο της Αμυντικής ικανότητας της χώρας, όσο και του ήδη καταρρακωμένου βιοτικού μας επιπέδου με την, για μία εξαετία, στοχευμένη  φτωχοποίηση μας,  δεν μπορεί και δεν πρέπει να περάσουν.

Δεν υπάρχει αντοχή και χώρος για άλλα «θα και μεν  αλλά».
 
Έφτασε η ώρα των αποφάσεων και των λύσεων.
Αγωνιζόμαστε και εμείς, μαζί με όλες τις άλλες κοινωνικές ομάδες, το αγωνιστικό κοινωνικό κίνημα, για την επιβίωση των οικογενειών μας και την αξιοπρέπειά μας.
 
Αγωνιζόμαστε να ανατρέψουμε τις πολιτικές που έφεραν και διατηρούν την ισοπέδωση ή την διάλυση της δικαιοσύνης, της παιδείας, του συστήματος υγειονομικής περίθαλψης και επέβαλαν  τη βίαιη ανατροπή των  κοινωνικών, οικονομικών, εργασιακών και ασφαλιστικών μας δικαιωμάτων.
 
Αγωνιζόμαστε για την ανάκτηση όσων μας έχουν αφαιρεθεί αυτά τα χρόνια  και θα εξακολουθήσουμε να αγωνιζόμαστε μέχρι την επίτευξη του στόχου μας.

Διεκδικούμε την μη επιβολή νέων εξοντωτικών περικοπών στους μισθούς και τις συντάξεις, την άμεση υλοποίηση των αποφάσεων του ΣτΕ και την άρση όλων των αδικιών και απαράδεκτων σε βάρος μας ρυθμίσεων, που επέφεραν οι μνημονιακοί νόμοι.

Συνάδελφοι
Τώρα είναι η ώρα των κρίσιμων αποφάσεων και δράσεων.
Είναι η ώρα του αγώνα και των ανατροπών.
Το χρωστάμε σε εμάς, στις οικογένειες μας, στα παιδιά μας, στην κοινωνία, στην πατρίδα.

Σας ευχαριστώ   

diamartyria2015a

 

diamartyria2015b

 

diamartyria2015c

 

diamartyria2015d

 

diamartyria2015e

 

diamartyria2015

 

 

Διαβάστηκε 1343 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 21 Νοέμβριος 2015 15:26