Κυριακή, 28 Μάιος 2017 00:00

Αρ. πρωτ         34 /2017

Αθήνα   27 Μαΐου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 11 / 2017

Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) με την δημοσιοποίηση του σχεδίου του ψευδέστατα λεγόμενου ασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου, αφού στην πραγματικότητα πρόκειται για αντιασφαλιστικό, έλαβε θέση και κάλεσε και όλους τους φορείς να συντονίσουμε την δράση μας για να μην περάσει.

Μετά την ψήφιση του ν 4387/2016, αφού τον κατήγγειλε, προσπάθησε να συμβάλει στην γενικότερη προσπάθεια για την κατάργηση όχι μόνο του άρθρου 12 αλλά ολόκληρου του νόμου με συνεχείς δράσεις και συμπαρατασσόμενη με όλες τις κοινωνικές ομάδες και φορείς που είχαν και έχουν τον ίδιο στόχο.

Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ), είναι αντίθετη με κάθε περικοπή συντάξεων και κοινωνικών δικαιωμάτων που έχουν επιβάλλει μέχρι σήμερα οι κυβερνήσεις και οι δανειστές, όπως και αν τους ονομάζουν.

Πιστή στις αρχές και αξίες της συμπαρατάσσεται και στηρίζει τον σύλλογο συζύγων θανόντων ΑΞΙΑ και το αίτημα του για κατάργηση του άρθρου 12 του αντιασφαλιστικού νόμου Κατρούγκαλου και

ΚΑΛΕΙ

συναδέλφους και φίλους να πάρουν μέρος στη συγκέντρωση διαμαρτυρίας, που διοργανώνει ο Σύλλογος Συζύγων Θανόντων ΑΞ.Ι.Α   με τίτλο «Μαύρη Διαμαρτυρία Επιβίωσης»

στην πλατεία Κολοκοτρώνη, στην Αθήνα,

την Τρίτη, 30 Μαΐου 2017 και ώρα 17:00

και στην πορεία προς τη Βουλή, όπου και θα επιδοθεί ψήφισμα.

Ο   Γραμματέας                                            Ο Πρόεδρος

Ευθύμιος Γκιτέρσος                                         Γιώργος Ροΐδης

Διαβάστηκε 544 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Δευτέρα, 29 Μάιος 2017 22:58
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΑΞ.Ι.Α ΠΡΟΓΡΑΜΜΑ ΠΡΟΜΗΘΕΑΣ »