Πέμπτη, 30 Μάρτιος 2017 00:00

Αθήνα   30 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 08/ 2017

Θέμα : Ανοιχτή επιστολή Χρυσής Αυγής

Με αφορμή την λήψη μέσω ηλεκτρονικής αλληλογραφίας ανοιχτής επιστολής του ευρωβουλευτή της Χρυσής Αυγής Ε. Συναδινού προς τον κύριο Αρχηγό του ΓΕΣ με την σημείωση να την αναρτήσουμε στην ιστοσελίδα μας, η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) δηλώνει ότι :

1. Τα όργανα της ένωσης έχουν αποφασίσει η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ να μην έχει καμία επαφή με το μόρφωμα της Χρυσής Αυγής , τους Βουλευτές, τους Ευρωβουλευτές και τα στελέχη της.
  2. Όπως στο παρελθόν, έτσι και τώρα αλλά και στο μέλλον η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ δεν πρόκειται να προβεί σε ανάρτηση οποιουδήποτε κειμένου της Χρυσής Αυγής.
  3. Αυτή η ανοιχτή επιστολή, η οποία έγινε και δημοσιοποιήθηκε στοχεύοντας μόνο στην δημιουργία εντυπώσεων δεν μπορεί να μην χαρακτηριστεί σαν προσπάθεια να πλήξει στο μαλακό υπογάστριο όχι τον Αρχηγό του Γενικού Επιτελείου Στρατού αλλά αυτόν το Στρατόν Ξηράς και ίσως το σύνολό των Ενόπλων Δυνάμεων.

Ο υπογράφων, ως απόστρατος, όφειλε να γνωρίζει ότι στην Ηγεσία των Ενόπλων Δυνάμεων δεν μπορεί να απευθύνεται ο οιοσδήποτε με αυτό το ύφος και αυτόν τον τρόπο. Με το ύφος της επιστολής του και την προσπάθεια ωμής παρέμβασης αποδεικνύει για ακόμα μια φορά ότι η ΧΑ είναι κόμμα που δεν σέβεται τους θεσμούς και κυρίως την Δημοκρατία και τις αρχές και αποφάσεις της συντεταγμένης πολιτείας.

Ο   Γραμματέας                                          Ο Πρόεδρος

Ευθύμιος Γκιτέρσος                                     Γιώργος Ροΐδης

Διαβάστηκε 440 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 22:40
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ ΕΥΧΕΣ ΠΑΣΧΑ »