Τετάρτη, 29 Μάρτιος 2017 00:00

ΣΥΝΤΑΞΕΙΣ ΧΗΡΕΙΑΣ

clip image001Συντάξεις χηρείας

( άρθρο 12 του ν. 4387/2016 )

Αρ. πρωτ.              21 /2017

Αθήνα   29 Μαρτίου 2017

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 06 / 2017

Συντάξεις Χηρείας

Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ), πιστή στις θέσεις της για την μη ορθότητα του νόμου 4387/2016 ( νόμος Κατρούγκαλου), για τον οποίο είχε αντιδράσει και είχε καλέσει να αντιδράσουν και όλοι οι φορείς / ενώσεις / ομοσπονδίες από την στιγμή που δημοσιοποιήθηκε ως σχέδιο, συμμετέχει, συμπαρίσταται και καλεί τα μέλη και τους φίλους της να συμμετέχουν σε κάθε προσπάθεια κατάργησης του.

Το άρθρο 12 του ν. 4387/2016, με το απαράδεκτο ηλικιακό κριτήριο χορήγησης της σύνταξης χηρείας δεν πλήττει μόνο τις χήρες αλλά το ηθικό των στελεχών και την αξιοπρέπεια όλων μας αφού οδηγεί αυτές και τις ορφανικές οικογένειες τους σε άνισο και άδικο αγώνα επιβίωσης.

Ο   Γραμματέας                                                      Ο Πρόεδρος

Ευθύμιος Γκιτέρσος                                  Γιώργος Ροΐδης

Διαβάστηκε 293 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Παρασκευή, 31 Μάρτιος 2017 10:53
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΓΩΓΗ ΚΑΤΑ ΜΕΛΟΥΣ ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ »