Κυριακή, 26 Μάρτιος 2017 00:00

γ. Τα μέλη της Ελεγκτικής Επιτροπής

δ. Τον Εκπρόσωπο στον EUROMIL

Σύγκληση Σύσκεψης Διοικητικού Συμβουλίου 05 /2017

Μετά την ανακοίνωση των τελικών αποτελεσμάτων των αρχαιρεσιών της ΑΝ.Ε.Α.ΕΔ από την Εφορευτική Επιτροπή και σε εκτέλεση του άρθρου 17 παράγραφος 17.1 του καταστατικού, συγκαλείται, την Τετάρτη 29 Μαρτίου και ώρα 18:30 σύσκεψη των νεοεκλεγέντων μελών του Διοικητικού Συμβουλίου, στα γραφεία της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝΕΑΕΔ) , Φειδίου 10, 10678 Αθήνα (5ος όροφος).

Τα θέματα που περιλαμβάνονται στην ημερήσια διάταξη, είναι τα εξής:

1. Η συγκρότηση σε σώμα του Διοικητικού Συμβουλίου που προέκυψε από τις αρχαιρεσίες της 19ης Μαρτίου 2017.
  2. Κατανομή καθηκόντων στα μέλη του ΔΣ, βάσει των αποτελεσμάτων των εκλογών και σύμφωνα με το καταστατικό
  3. Οργάνωση και η λειτουργία των γραφείων της Ένωσης
  4. Αγωγή του Προέδρου και των μελών του Δ. Σ της ΕΑΑΝ κατά του μέλους της ΑΝΕΑΕΔ και του Δ.Σ κ. Ν. Παπαναστάση
  5. Τρέχοντα θέματα

Το απερχόμενο Διοικητικό Συμβούλιο καλείται σύμφωνα με το άρθρο 17 παράγραφος 17.2 του καταστατικού στον αυτό τόπο, την ίδια ημέρα και ώρα προκειμένου να παραδώσει στο νέο Δ.Σ και να υπογραφούν τα προβλεπόμενα σχετικά πρωτόκολλα παράδοσης - παραλαβής.

Η Ελεγκτική Επιτροπή παρακαλείται για την παρουσία των μελών της και τις δικές της ενέργειες.

Ο κ. Βασίλης Δημητρόπουλος εκπρόσωπος της ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ στον EUROMIL παρακαλείται για την παρουσία του.

Παρακαλείστε για την συμμετοχή σας

Σημ.

Επισημαίνεται, ότι η συνεδρίαση είναι ανοιχτή στα μέλη της Ένωσης.

Ο Πρόεδρος

του Δ. Σ