• 1
  • 2
Πέμπτη, 13 Οκτώβριος 2016 00:00

ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΣΕ ΔΗΜΟΣΙΕΥΣΗ ΑΡΘΡΟΥ

00logo small 115 thumbΑντίδραση για άρθρο που δημοσιεύτηκε στο περιοδικό της ΕΑΑΝ Θαλασσινοί Απόηχοι.

 

Η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ αντιδρώντας στο άρθρο με τίτλο «Από την Μάχη της Κρήτης» το οποίο δημοσιεύτηκε στο τεύχος 134 του περιοδικού « Θαλασσινοί Απόηχοι» έστειλε προς κάθε αρμόδιο  το ακόλουθο e-mail με τα συνημμένα.

Τα συνημμένα δημοσιεύονται στην συνέχεια αυτής της δημοσίευσης, το πρώτο με τίτλο « Περιοδικό Θαλασσινοί Απόηχοι και το δεύτερο με τίτλο «Η Ιστορική Αλήθεια δεν Διαστρέφεται – Η Εθνική Αντίσταση δεν Απαξιώνεται».

" Σας διαβιβάζω έγγραφο της Ανεξάρτητης Ένωσης Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) σχετικά με το άρθρο που δημοσίευσε το περιοδικό «Θαλασσινοί Απόηχοι» της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ) στο τεύχος Ιουλίου – Αυγούστου με τίτλο «Από την Μάχη της Κρήτης».

Η Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων Ενόπλων Δυνάμεων (ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ) όπως και άλλοι συνάδελφοι και προσωπικότητες, οι οποίοι συνυπογράφουν το συνημμένο έγγραφο, πιστεύει ότι αυτό το άρθρο προσβάλει την Ιστορική μνήμη του Λαού μας και κατασυκοφαντεί την Εθνική Αντίσταση και προς αποκατάσταση ζητά να :

  1. Δημοσιευτούν τα συνημμένα στο περιοδικό «Θαλασσινοί Απόηχοι»
  2. Αναλάβετε τις προβλεπόμενες από τις αρμοδιότητές σας ενέργειες  

Η Ένωση Αποστράτων Αξιωματικών Ναυτικού (ΕΑΑΝ) παρακαλείται, πέρα των παραπάνω, να διαβιβάσει το παρόν με τα συνημμένα του στους αποδέκτες που είναι μέλη της.

                                                               Πειραιάς 12 Οκτωβρίου 2016

Με εκτίμηση

Για την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ

Ο Πρόεδρος του Δ.Σ

Γιώργος Ροΐδης "

Διαβάστηκε 205 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 26 Νοέμβριος 2016 15:29
Περισσότερα σε αυτή την κατηγορία: « ΑΝΤΙΟ ΠΡΟΕΔΡΕ ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ ΘΑΛΑΣΣΙΝΟΙ ΑΠΟΗΧΟΙ »