• 1
  • 2
Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 00:00

ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΑΣ

00logo small 115 thumbΛειτουργία Ιστοσελίδας

 

ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ.

Ανεξάρτητη Ένωση Αποστράτων

Ενόπλων Δυνάμεων

Φειδίου 10, 5ος όροφος

10678 ΑΘΗΝΑ

Κιν. 6989764762

Τ/Φ 211-0135611      ΦΑΞ 211-0135612

 

www.aneaed.gr

E-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Μέλος του EUROMIL

Αρ. πρωτ.                  22/2016

Αθήνα   14 Νοεμβρίου 2016

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 09 / 2016

Λειτουργία Ιστοσελίδας

   Αγαπητοί συνάδελφοι.

   Για μια ακόμα φορά παρουσιάστηκαν προβλήματα στην ιστοσελίδα της ΑΝΕΑΕΔ τα οποία μας ταλαιπώρησαν αρκετά και μάλιστα για μεγάλο χρονικό διάστημα.

   Τους μήνες Ιούνιο και Ιούλιο παρατηρήθηκαν αρκετές δυσλειτουργίες και αποκορύφωμα ήταν από τον Αύγουστο και μέχρι τον Σεπτέμβριο η επιμονή κάποιων φερόμενων ως χάκερς, να επιτίθενται διαρκώς στην ιστοσελίδα και πέρα των υπολοίπων προβλημάτων να δημιουργούν επιπλέον πρόβλημα παρεμποδίζοντας τη συνέχιση της λειτουργίας από την στιγμή που κάποιος από τους επισκέπτες προσπαθούσε μέσω συνδέσμου της ιστοσελίδας μας να συνδεθεί με άλλη ιστοσελίδα ή διαδικτυακό τόπο παρουσιάζοντας μήνυμα ότι η σύνδεση αυτή οδηγεί σε κακόβουλο λογισμικό. Μια εμμονή, που μάλλον ξεπέρασε τα συνηθισμένα όρια και άγγιξε, για μια ακόμα φορά, αυτά της καχυποψίας.

   Η απουσία του ιστότοπου της ΑΝΕΑΕΔ από το διαδίκτυο, στέρησε την πληροφοριακή ενημέρωση στα μέλη της αλλά και στους υπόλοιπους αναγνώστες, μη μέλη της.

   Κατόπιν όλων αυτών, προχωρήσαμε σε μια σειρά ενεργειών όπως η επιλογή νέου προτύπου, η αναβάθμιση του λειτουργικού της κλπ.. και επιτύχαμε την αποκατάσταση της λειτουργίας της ιστοσελίδας.

   Η περιπέτεια αυτή πέρα του προβλήματος επικοινωνίας και ενημέρωσης των μελών και φίλων , είχε ως συνέπεια και την απώλεια μεγάλου αριθμού αναρτήσεων.

   Σήμερα λοιπόν, θα θέλαμε να ενημερώσουμε τα μέλη μας αλλά και όλους τους αναγνώστες μας, ότι η νέα ιστοσελίδα της ΑΝΕΑΕΔ είναι και πάλι ενεργή στο διαδίκτυο, στη γνωστή διεύθυνσηwww.aneaed.gr και βέβαια ότι καταβάλλονται προσπάθειες για την επανάκτηση και αναδημοσίευση των αναρτήσεων που απωλέσθηκαν.

   Τα μέλη μας που επιθυμούν να εγγραφούν ως χρήστες στην ιστοσελίδα, προκειμένου να έχουν την ενημέρωση που αφορά αποκλειστικά τα μέλη, τους προτρέπουμε να ακολουθήσουν τις οδηγίες του συνδέσμου "Σύνδεση χρήστη", που βρίσκεται στο πλάγιο μενού.

Για την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Ροΐδης

Αντιναύαρχος ε.α

Διαβάστηκε 395 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 23:17