Σάββατο, 19 Νοέμβριος 2016 00:00

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ Νο 07 / 2016

Ψωμί – Παιδεία – Ελευθερία – Εθνική Ανεξαρτησία

Νοέμβρης 1973 – Νοέμβρης 2016

Το μήνυμα του Νοέμβρη του ’73 διαχρονικό και άκρως επίκαιρο σήμερα επιβάλει αγώνα για την ανάκτηση και διατήρηση της πραγματικής Ελευθερίας και Δημοκρατίας που δοκιμάζονται σκληρά την τελευταία επταετία.

Πιστεύονταςι ότι η διατήρηση της ιστορικής μνήμης συμβάλει αποφασιστικά στον αγώνα για την προάσπιση όλων εκείνων των αγαθών και δικαιωμάτων που συμβάλουν στην ευημερία του λαού και το δυνάμωμα της πατρίδας η ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ,όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος, τιμά τους αγωνιστές της εξέγερσης του Πολυτεχνείου συμμετέχοντας στις εκδηλώσεις μνήμης και τιμής και καλεί τα μέλη και τους φίλους να συμμετάσχουν δίνοντας το παρόν την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου όταν θα αποθέσουμε λίγα λουλούδια στο Πολυτεχνείο και την Πέμπτη 17 Νοεμβρίου στην καθιερωμένη πορεία.

• Την Τετάρτη 16 Νοεμβρίου συνάντηση στην συμβολή των οδών Στουρνάρη και Πατησίων ώρα 11:30.

Για την ΑΝ.Ε.Α.Ε.Δ

Ο Πρόεδρος

Γιώργος Ροΐδης

Αντιναύαρχος ε.α