• 1
  • 2
Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 00:00

21 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ ΗΜΕΡΑ ΕΝΟΠΛΩΝ ΔΥΝΑΜΕΩΝ

21 november

Για πρώτη φορά στην ιστορία των ενόπλων δυνάμεων, αυτόν το χρόνο, οι απόστρατοι θα γιορτάσουμε την

Ημέρα των Ενόπλων Δυνάμεων αιρετικά. Δεν θα συμμετέχουμε σε τελετές σε Λέσχες, Μουσεία ή Εκκλησίες, αλλά στο Δρόμο της εθνικής και κοινωνικής διεκδίκησης.

Την Παρασκευή 20 Νοεμβρίου 2015, παραμονή των Εισοδίων της Θεοτόκου, στις τρείς (15:00) το μεσημέρι, στην πλατεία Κλαυθμώνος στην Αθήνα, έχει προγραμματισθεί μεγάλο πανελλαδικό συλλαλητήριο των αποστράτων. Ο εορτασμός αυτός μπορεί να μην έχει παρελθόν έχει όμως ελευθερία. Έχει συνείδηση της αναγκαίας συνεχούς καθημερινής μας πάλης για τη διεκδίκηση όσων μας έχουν αποστερηθεί ή προγραμματίζεται βιαίως να μας αφαιρεθούν.

Είναι ο πιο τίμιος, δίκαιος, πατριωτικός, υπερήφανος και ωραίος εορτασμός του αιώνα μας. Μοιάζει να έρχεται από ηρωικές σελίδες της ιστορίας μας, γιατί με απαξιωμένη την εγγύηση της ασφάλειας που παρέχουν οι ένοπλες δυνάμεις στον ελληνικό λαό, η πατρίδα μας παραμένει έρμαιο ξένων και γηγενών ολετήρων. Για να νικηθεί ο φόβος, η απογοήτευση και η αδυναμία οργάνωσης νικηφόρου αγώνα, απαιτείται η μεγαλύτερη συλλογική ενότητα, δημοκρατία και πίστη στις διεκδικήσεις μας.

Στην κρίση και σήψη των δυνατών προτάσσουμε την ελευθερία και τη δικαιοσύνη των δημιουργών.

noemvris15

Διαβάστηκε 1389 φορές Τελευταία τροποποίηση στις Πέμπτη, 19 Νοέμβριος 2015 07:40